Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Emotional Release -hoito (tunteiden vapautushoito)

Me rakastamme ja vihaamme tunteitamme! Ne voivat palvella meitä loistavasti, ajatteleppas vaikka hetki, miten upealta tuntuu kun innostut jostain valtavasti! Photo by Kelly Sikkema on UnsplashPhoto by Kelly Sikkema on Unsplash
Tai olet rakastunut. Mutta meillä on myös tunteita, jotka ovat raskaita, ahdistavia, kuormittavia ja rajoittavat elämäämme.

Tunteemme ovat peräisin menneisyyden emotionaalisista kokemuksista, ne raskaat ovat peräisin traumaattisista tapahtumista. Kovinkaan usein emme pysty noita traumaattisia, joskus jopa toistuvia tapahtumia kohtaamaan ja käsittelemään heti siinä tilanteessa vaan säilömme ne sisimpäämme, josta ne sitten aika ajoin pulpahtavat esille rajoittaen itseämme ja koko elämäämme. Rajoittavat tunteet pienentävät käsitystä itsestämme. Kun rajoitamme itseämme peloista, itsekunnioituksen puutteesta tai vaikkapa riittämättömyyden tunteesta johtuen, teemme ratkaisuja, jotka rajoittavat eteenpäin pääsyämme. Se taas johtaa meitä kauas siitä, joka oikeasti voisimme olla. Kun keskitymme vahvistamaan voimaannuttavia tunteitamme ja irtipäästämään ja kohtaamaan rajoittavia tunteitamme, voimme korjata monia asioita elämässämme niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella.

 

Eteerisillä öljyillä vaikutamme hajuaistimme kautta limbiseen järjestelmäämme joka hallinnoi tunnetilojamme. Ihmisellä on voimakas tuoksumuisti ja sen vuoksi tuoksut herättävät muistoja hyvinkin kaukaa aiheuttaen erilaisia fyysisiä tuntemuksia.  

 

Emotional Release -hoito on lempeä ja hyväksyvä, negatiivisista ja rajoittavista tunteista vapautumista tukeva hoito, joka tehdään Young Livingin eteerisillä öljyillä. Hoidossa käytetään yli kymmentä erilaista tunteisiin vaikuttavaa öljyä pääasiassa pään alueelle. Hoidossa lepäät hoitopöydällä rentoutuen täydellisesti ja pääset kohtaamaan omia tunteitasi juuri niin paljon kuin sillä hetkellä on hyvä kohdata. Voi olla että alkaa itkettämään, mutta tyypillisintä on, että olo keventyy ilman sen suurempia tunteenpurkauksia.  Tunteita voi nousta pintaan muutamien seuraavien päivien ajan, myös unien kautta prosessointi on tavallista. 

Hoidon jälkeen voi aloittaa oman 30 päivän tunteiden vapautusohjelman, mikä tehostaa huimasti prosessia. Siitä löydät lisätietoa täältä.

Hoito kestää reilun tunnin, hinta on 100€ (jos asiakkaalla on omat öljyt mukana, hinta on 70€)

Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla.

Hoito ei sovellu raskaana oleville, eikä vaikeista mielenterveysongelmista kärsiville. 

Palautteita hoidosta: 

"Minulla on kokemuksia useista ”vaihtoehtohoidoista”, mutta tämä Emotional Release - hoito oli kyllä niin ainutlaatuisen upea kokemus, että suosittelen ehdottomasti kaikille.
Huikeat YL-eteeriset öljyt, Tuijan varma ja kevyt kosketus ikään kuin hypnotisoivat minut ja aistini niin että välillä unohtui aika ja paikka. Tiedän, tunsin ja näin kuitenkin sieluni silmin miten sisälläni tapahtui puhdistumista, hyväksymistä ja vapautumista. Leijuin hoidon tunnelmissa vielä seuraavan vuorokauden, mutta se jatkui vahvasti viikon päivät. Nyt, pari viikkoa hoidosta, on oloni jotenkin kokonaisempi, selkeämpi, varmempi ja rauhallisempi. Ja sisälläni entistä syvempi kiitollisuus. Vahva suositus. Tuijalle iso kiitos <3"
- Oili - 
 

"Emotional Release -hoito toi tyynen rauhallisen olon mikä jatkuu vieläkin. Syntyi syvä yhteys sisimpään johonkin uuteen, mihin ennen ei ole ollut kosketusta. Ihana hoito, suosittelen <3"
- Päivi -


"
Tuijan pehmeässä ja herkässä hoidossa oli helppo päästää kontrollista ja antaa tunteiden tulla ja mennä. Voin suositella niille, jotka haluavat päästää ylimääräisestä tunnekuormastaan irti." 

- Hanna -