Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

30 päivän tunteiden vapautusohjelma - Feelings Kit

Elämme tunteiden sekasortoisessa maailmassa. Yhä enemmän kertyy todisteita siitä, että tunnepuolen terveydellämme on perusteellinen vaikutus psyykkiseen terveyteemme. Enemmän kuin koskaan aiemmin, tutkijat tutkivat tunteiden vaikutusta kehon fyysiseen kuntoon ja monet lääkärit myötävät mahdolliseksi sen, etät monet sairaudet johtuvat varhaislapsuuden tai jopa kohdunaikaisista tunteisiin vaikutteista tapahtumista. 

Nämä syvälle painetut tunneongelmat voivat vahingoittaa kehon toimintoja ja jopa perinnöllistä järjestelmää.

Tutkijoiden tutkiessa tunteiden hermoperustaa, he ovat huomanneet, että aivojen limbisellä järjestelmällä on tärkeä tehtävä tulkita intensiivistä kokemusta, erityisesti pelon tai trauman aiheuttamia muistoja. Mielenkiintoisesta on, että limbisen järjestelmän kaksi osaa, jotka näyttelevät merkittävää roolia tunteiden prosessoinnissa, mantelitumake ja hypotalamus, ovat sijoittuneet alle 2 mm päähän hajuhermosta.

Koska eteeriset öljyt vaikuttavat mantelitumakkeeseen ja käpyrauhaseen aivoissa, ne voivat auttaa mieltä ja kehoa vapautumaan trauman aiheuttamista tunteista ja parantamaan keskittymistä.

On sanottu, että kun järjen ja tunteen välillä on ristiriita, ihmiset aina kallistuvat tunteiden puolelle. Gary Youngin (Young Livingin perustajan) mukaan ”99 % elämän päätöksistä tehdään tunteiden perusteella”. Joten jos haluat, että elämääsi ohjaavat hyvät päätökset, sinun täytyy olla tietoinen ja hallita tämän hetken tunteitasi sekä oppia kuinka voit päästää irti menneisyyden patoutuneista tunteista.

Monet jokapäiväisistä tunteistamme eivät vastaa sen hetkisiin tapahtumiin vaan reagointimme perustuu solutason muistin ohjelmointeihin, jotka ovat sellaisten menneisyytemme kokemusten jättämiä jälkiä, joita me emme ole vielä siinä hetkessä ymmärtäneet, prosessoineet ja ratkaisseet. Nämä unohtuneet, syvälle painetut traumaattiset kokemukset toimivat suorina ohjelmointeina kehoissamme, vaikuttaen jokaiseen elämänalueeseen ja erityisesti päätöksentekoomme. Kun pelko, itsearvostuksen puute ja tunne siitä, ettemme ole tarpeeksi hyviä, teemme päätöksiä, jotka rajoittavat menestystämme. Rajoittunut ajattelu johtaa rajoitettuihin päätöksiin, jotka johtavat rajoitettuun elämään kaukana siitä potentiaalista, joka meillä todellisuudessa on.

Feelings Kit kehitettiin vapauttamaan negatiivisia ajatuksia ja sallimaan avautumisen uusille aluille. Seuraamalla Feelings hoito-ohjeita, voi lähteä polulle kohti itsensä tunnistamista tunteisiin vaikuttamalla. Feelings -setti sisältää 6 öljysekoitusta (Valor, Harmony, Forgiveness, Inner Child, Release ja Present Time) joita käytät 30 päivän ajan, aamuin illoin, ohjeen saat minulta. Öljyt tulevat sinulle valintasi mukaisesti joko suoraan Young Livingiltä (avataan sinulle oma jäsentili) tai minun kauttani. 

Pääset tutustumaan settiin tarkemmin täältä

 

  • Jäsenhinta 220,71€
  • Asiakashinta 290,41€