Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustuin Young Livingin eteerisiin öljyihin ystäväni kautta, ja kun sain aloituspakkauksen kotiini olin ihmeissäni, että mitä minä näillä kaikilla öljyillä teen, nämähän kestää loppuelämäni?!

Meni 3 viikkoa, niin huomasin turhaan yrittäväni saada tippoja Stress Away –pullosta. Tuo ihana öljy oli kulunut loppuun, vaikka aloituspakkauksen pienessä 5 ml pullossa on öljyä n 90 tippaa. Olin tuoksutellut sitä, laittanut sitä aloituspakkauksessa mukana olleeseen diffuuseriin sekä jalkapohjiin yöksi. Yhtäkkiä huomasin, että koirani ei enää tuumannut klo 4 aamuyöstä, että nyt olisi hyvä aika nousta lenkille ja syömään aamiaista – makuuhuoneessa oli öisin Stress Awayn ja Laventelin lempeä yhteistuoksu, joka auttoi meitä kaikkia nukkumaan paremmin.

Seuraava tärkeä huomio oli, että sain itseltäni purettua paljon vanhaa tunnekuormaa pois öljyjen avulla. Oivalsin, etteivät nämä olekaan pelkkiä ”kivoja tuoksuja” 

ja tämän oivalluksen kautta öljyt alkoivat kiinnostaa yhä enemmän ja tässä sitä nyt ollaan! Kotona on tällä hetkellä vajaa sata erilaista öljyä sekä Young Livingin kemikaaliton koti –tuotteita.

Tätä ihanuutta haluan jakaa kaikille, joita se vähänkään kiinnostaa! Saat tilattua oman aloituspakkauksen näiden sivujen kautta, mutta mielellään pirauttele tai laita sähköpostia, niin jutellaan. Tai ehkäpä haluat, että tulen luoksesi pitämään öljykutsut sinulle ja ystävillesi (huom! öljykutsut onnistuu noin 150 km säteellä Vihdistä, mutta laita ihmeessä viestiä jos olet kauempaa, keksitään joku loistava ratkaisu).

 

Haluatko sinäkin öljyt käyttöösi?
Ota yhteyttä, niin joko avataan sinulle oma tili tai saat tilattua öljyt minun kauttani. Oman tilin avaaminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään, mutta saat öljyt noin 20% edullisemmin!