Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Schumannin Resonanssi

Schumannin Resonanssista ei juurikaan löydy infoa, päädyinkin laittamaan tähän erinomaisen Michelle Wallingin tekstin. Kuva: rattibha.comKuva: rattibha.com

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com), kääntänyt meidän kaikkien iloksemme Pirjo Laine. 

Pirjon työstä lisää tekstin lopussa! 

Kuva oikealla on peräisin rattibha. com -sivustolta. 

 

Et ole kuolemassa - kyse on Schumannin resonanssista!

Enää maan päällä ei ole ainuttakaan ihmistä, joka ei ole tuntenut jonkinlaista kummallista ja odottamatonta fyysistä oiretta, joka tekee hänen olonsa epämukavaksi. Monet eivät tiedä, miksi tätä tapahtuu, ja jotkut menevät lääkäriin havaitakseen, ettei heissä ole mitään vikaa. Lääkärit vuorostaan oivaltavat, että näyttää olevan jokin odottamattomien psykosomaattisten tapahtumien ilmiö. On tieteellinen todiste siitä, että planeetalla tapahtuu tällä hetkellä jotain, mikä sotkee suunnitelmat, ja tämä todiste tulee venäläisiltä nettisivuilta, jotka seuraavat Schumannin resonanssia.

Mikä Schumannin resonanssi on?

Schumannin resonanssi on globaalista sähkömagneettivärähtelyä, joka on nimetty sen fyysikko Winfried Otto Schumannin mukaan, joka ennusti sen matemaattisesti 1952. Virallinen kuvaus Wikipediasta on: "Schumannin resonanssi (SR) on joukko asteikkopiikkejä Maan sähkömagneettikentän äärimmäisen matalataajuisessa (ELF, extremely low frequency) osassa. Schumannin resonanssit ovat globaalisia sähkömagneettivärähtelyjä, joita aiheuttavat ja kiihdyttävät salamapurkaukset maanpinnan ja ionosfäärin välisessä ontelossa."

Kuten voit nähdä, Wikipedian selitys sanoo, että meillä on ollut melkoista salamointia viime aikoina, jos luetaan niitä kaavioita, joita kohta näytän sinulle. Riippumatta siitä, aiheuttaako se, mitä planeetalla tapahtuu, tosiaankin enemmän salamointia, vai havaitseeko tuo laite jotain muuta, tieteellinen todiste osoittaa, että jokin häiritsee tai tekee piikkejä planeetan sähkömagneettitaajuuteen. Tuhansia vuosia Schumannin resonanssi on mitattu 7.83 hertsiin tai pienelle vaihteluvälille riippuen siitä, miten monia myrskyjä planeetalla on kulloinkin. Venäläinen nettisivusto joka löytyy täältä, on yksi ainoista julkisista sivustoista, joka julkaisee päivittäistä dataa Schumann-vaihteluista. Syyt tähän ovat epäselviä, mutta se tuntuu osoittavan kontrollointiin ja tuon datan pitämiseen pois julkisuudesta.

Miten Schumannin resonanssi vaikuttaa ihmisiin?

Henkisenä olentona joka yhdistyi ihmiskehoon, yhdistyimme myös Maan tietoisuuteen ja energiarakenteeseen, kun synnyimme. Pysyäkseen synkronissa planeettarakenteen ja -taajuuksien kanssa, ihmiskeholla automaattinen korjausjärjestelmä, joka voi tarvittaessa kalibroida sen uudelleen ympäristöön. Kuitenkin silloin kun ihmisen aurakenttä ei ole synkronissa, tunne-, mentaali-, henki- ja eetterikehän on vaikeaa olla synkronissa fyysisen kehon ja Maan taajuuden kanssa.

Samaan aikaan purkaus Maan magneettitaajuuksissa voi "töniä" aurakentän energiatukoksia, ja tämä voi saada fyysisen kehon pysymään matalassa tai pysähtyneessä ELF:ssä. Korkeammat taajuuspurkaukset ovat hyvä asia ihmisen aurakentän puhdistumisen kannalta, kunhan sitä tehdään kohtuudella. Esimerkiksi, jos ihminen saa sähköiskun pistorasiasta kotona, hänellä saattaa olla parempi mahdollisuus toipua, kuin salaman iskiessä häneen.

Fyysisen kehon taajuuden kohoamisen henkinen ja metafyysinen selitys on, että mitä korkeampi taajuus, sitä vähemmän-tiheää todellisuutta ihminen kokee. Tavoite on transformoida tiheä, kontrolloiva todellisuus, jota koemme, niin että se yhdistää ihmiset korkeampaan tietoisuuteen perustuvassa rakkaudessa, ollen edelleen fyysisessä kehossa. Tämän voi saavuttaa ainoastaan päästämällä irti menneisyyden ja lapsuuden energiatukoksista, jotka jumittavat toistuvaan tiheys- ja sairausharhan luomiseen fyysisessä todellisuudessa. Tämä sallii fyysisen kehon värähdellä harmonisesti planeettataajuuden kanssa ja luoda kehoon terveen energiavirtauksen, joka estää ikääntymistä ja sairautta.

Jos ihminen jumittaa vanhoissa malleissa ja uskomuksissa, tai kenties omahyväisyys tuudittaa hänet matalaan taajuuteen, niin taajuuspurkaus voi tehdä kahta asiaa. Jos ihminen on nostanut riittävästi tietoisuutta oivaltaakseen, että jotain tapahtuu, ja hänellä on kyky avoimeen mieleen ja sydämeen, niin hän alkaa omaksua näitä taajuuksia niin paljon ja niin nopeasti, kuin hänen mielensä ja henkensä sallii. Näiden taajuuksien omaksuminen saa veden kehossa värähtelemään tuon piikin taajuudella. Tämä voi aiheuttaa monia epämukavia oireita, mutta loppujen lopuksi se on myös osoitus, että jotain oikeasti tapahtuu planeetallemme ja tietoisuudellemme.

Muutamia yleisimpiä oireita näistä sähkömagneettitaajuuspiikeistä:

 • kuumat aallot; kun keho värähtelee nopeammin, se saa aikaan kuumuutta
 • epäselvä näkö
 • huimaus, pyörrytys
 • epäsäännöllinen sydämenlyönti
 • selittämättömät kivut jotka voivat kestää tai mennä ja tulla mystisesti
 • toisen tai kummankin korvan soiminen; kimeätaajuisia harmonisia ääniä ja/tai joskus väliaikaista kuuroutumista
 • mielialavaihtelut, kun tunnetukoksia tulee selvitettäväksi
 • äärimmäinen väsymys tai äärimmäiset energiapuuskat riippuen siitä, millaista taajuutta koetaan kulloinkin ja miten yksilö käsittelee sen
 • lisääntynyt intuitio, asioiden tietämisen tai muistamisen tunne, mikä opastaa vaikeuksien läpi, ja lisääntyneet kuudennen aistin kyvyt (kosketuksen, makuaistin, tuntoaistin, näön ja kuulon ulkopuolella)
 • pahoinvointi
 • flunssamaiset oireet
 • suolisto-ongelmat
 • kova nälkä tai nälättömyys, erilaista kuin tavallisesti
 • ahdistus ja lisääntynyt taistele-tai-pakene -moodi kehossa
 • Tuijan oma lisäys: uniongelmat!

Kuten voit nähdä, jos jotkut näistä negatiivisesti vaikuttavista oireista jatkuvat ilman, että henkilö tekee asioita auttamaan kehon sopeutumista, voi varmasti tuntua siltä, että keho lopettaa toimintansa ja on kuolemassa. Itse asiassa se puhdistuu voidakseen sopeutua, hyvin samalla tavalla, miten se käsittelee flunssaa tai viruksia.

Jos henkilö on täysin tietämätön eikä ole välittävä, myötätuntoinen ihminen (tai ei ole lainkaan sielullinen ihminen), niin nämä taajuudet ärsyttävät ja häiritsevät, eikä niitä luultavasti integroida. Näin ollen tämän tyyppiset ihmiset pysyvät matalassa taajuudessa eivätkä hyödy tulevista energia-aalloista. Se voi myös alkaa aiheuttaa hänen fyysisen kehonsa toiminnan loppumisen, koska se ei kykene pysymään harmoniassa planeetan taajuuden kanssa. Valitettavasti jotkut ihmiset eivät käsittele tätä kovin hyvin fyysisesti, ja näemme ihmisten "lähtevän" tänä aikana (kuolevan). Tätä ei tietenkään tuomita, kun jotkut ihmiset eivät valinneet tämän taajuusmuutoksen läpikäyntiä tai heillä ei ollut yksinkertaisesti riittävästi energiaa jäljellä sen käsittelemiseen, ja joka tapauksessa kukaan ei koskaan oikeasti kuole. He siirtyvät vain toiseen taajuuteen fyysisten kehorajojen ulkopuolella ja menevät, minne tarvitsee, voidakseen jatkaa matkaansa.

Miten auttaa kehoa hyväksymään korkeammat taajuudet?

On monia tapoja auttaa itseään sopeutumaan näihin energioihin, mutta tässä on muutama yleisin:

 • meditointi; ei sellainen, missä yhdistytään astraaliolentoihin tai saadaan kehon ulkopuolinen kokemus. Rauha, tauko ja hengitysmeditaatio ja keskittyminen energiavirtaan toimii parhaiten, ja meditointi silmät avoimena on myös hyvä.
 • maadoittuminen tai maattuminen paljaat jalat maassa, ajan viettäminen luonnossa, merisuolakylvyt, uiminen ja maadoittavien ruokien syöminen
 • korkeamman olemuksensa (korkeampi itse/Lähde/opastustiimi) pyytäminen auttamaan sopeutumisessa, erityisesti jos kärsit
 • juo paljon puhdasta vettä, fluoritonta
 • lepää; keholla on hämmästyttävä tapa sopeutua nukkuessa tai maatessa hiljaa
 • itsensä rakastaminen ja kehosta huolehtiminen
 • kevyt liikunta; energian liikuttamista tukosten vapauttamiseksi ja kunnon energiavirran edistämiseksi
 • täysiarvoiset ruoka-aineet vs. prosessoidut tai geenimanipuloinnit
 • hieronta
 • henkinen konsultointi tai elämänvalmennus asiantuntijan luona, joka ymmärtää syyn ja holistisia hoitokeinoja
 • kuuntele kehoasi ja tee, mikä tuntuu oikealta tekemään sen olon mukavaksi

Miten Schumannin resonanssia luetaan?

Ne jotka ovat herkkiä energialle, ovat tuntiessaan jotain hyvin erilaista katsoneet kaavioista, onko kyse jostain "aallosta". Tässä on kuvakaappaus noilta venäläisiltä nettisivuilta Schumannin resonanssista 9.11.2018:

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasemmalla akselilla näkyy hertsit ja ala-akselilla näkyy kellonaika UTC+7. Yläakselilla on päivämäärä. Vihreänä värinä näkyy oletukseni mukaan sähkömagneettitaajuuden normaali syke. Valkoinen on osoittautunut korreloivan tuhansien ihmisten kanssa, jotka tuntevat vaihtelua kehossaan. Mitä leveämpi valkoinen alue on, sitä pidempään aalto iskee yhtäjaksoisesti. Tässä näkyvä oli iso aalto, ja se alkoi 8.11.18 klo 18 paikkeilla ja kesti useita tunteja. Näyttää siltä, että piikit olivat 24 hertsin paikkeilla. Sivuhuomautus: tuolloin olin äärimmäisen uninen, ja silmäni alkoivat tulla epäselviksi, enkä voinut lukea kovin hyvin tiekoneelta.

Tässä on sama kaavio nuolen kera, joka osoittaa, missä "normaali" 7.83 hertsiä on:

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tätä kaaviota 7.9.–9.9.2018, ja näemme, että 9.9. oli jysäys!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käsitän, että näistä kaavioiden kuvakaappauksista on vähän vaikea saada selvää. Ne ovat ainoastaan koulutustarkoitukseen. Mene näille venäläisille nettisivuille katsomaan selvempiä reaaliaikaisia kaavioita.

En tiedä tarkkaa aikajaksoa, jolloin Schumannin resonanssissa on näkynyt näitä hurjia vaihteluja. Jos pitäisi arvata, sanoisin, että viimeisten 40 vuoden aikana se on alkanut hitaasti räjähtää enemmän ja enemmän ja viimeiset kuusi vuotta kiihtynyt. Kuljimme ikään kuin taajuus- ja intensiivisyysspiraalia loppua kohti, ja koimme kulkiessamme solmukohdan spiraalissa vähemmässä ajassa ja nopeammin. Valitsin vain sattumanvaraisesti muutaman kaavion, jotka olin säästänyt viime aikoina, jotta voisit verrata tuoreeseen muistoon siitä, mitä olet ehkä kokenut tuona aikana.

Mitä se merkitsee?

Taajuus merkitsee, montako kertaa jokin ilmiö tapahtuu aikayksikössä. Hertsi on kertaa per sekunti, eli 40 hertsiä merkitsee 40 kertaa sekunnissa. Amplitudi on värähtelyn suuruus (miten suuri aalto on), ja kaavio osoittaa taajuusvaihtelun hertseinä sekä amplitudin valkoisella värillä. Voimme päätellä loogisesti, että sähkömagneettitaajuuksien suuret valkoiset purkaukset pitkinä aikajaksoina vaikuttavat fyysiseen kehoomme!

Nämä energiataajuuspurkaukset auttavat ihmisiä heräämään siitä lumouksesta, että matala taajuus voi pitää ihmisen jumissa. Voimme kaikki ajatella elämässämme aikaa, jolloin huomasimme itsemme hypnotisoidun viihteellä tai vihaamaamme työn orjuuteen, koska tarvitsimme rahaa selviytymiseen. Monet ihmiset, mukaan luettuna tietysti ne jotka lukevat tätä artikkelia, ovat oivaltaneet, että siinä on jotain todella pielessä, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä. Näihin ihmisiin vaikutetaan energia-aalloilla – värähtely, valo ja ääni – jotka auttavat heitä murtautumaan vapaaksi siitä kaaoksesta ja onnettomuudesta, josta he löytävät itsensä.

Tämän planeetan matriisitasolla on 1% ihmisiä, jotka haluaisivat kontrolloida 99% ihmisistä. Heillä ei ole tietoisuutta tai kykyä mennä läpi näistä taajuuslisäyksistä, kuten sellaisella joka on hereillä, tietoinen ja joka on tehnyt tietoisen valinnan, ettei hän ole kontrollointijärjestelmän vaikutuspiirissä. Lopulta ne jotka nostavat fyysisen kehon taajuuden korkeamman tietoisuutensa tasalle, pystyvät olemaan ovelampia ja voittamaan helposti ne, jotka haluavat kontrolloida heitä monilla tasoilla. Uutta ymmärrystä, uusia kykyjä ja korkeamman ulottuvuuden yhteyksiä tulee niille yksilöille, jotka pystyvät sopeutumaan. Kun taajuus jatkuvasti purkautuu, lepää ja taas purkautuu, yhdistämme fyysisyyden hitaasti (mutta viime aikoina kiihtyvää tahtia) korkeampiin ulottuvuuksiin, tiheyksiin ja tietoisuuksiin, jotka ovat niiden yläpuolella, jotka ovat kontrolloineet ihmisiä erittäin pitkään tällä planeetalla. Taajuuslisäykset auttavat ihmisiä myös heräämään.

Tämä on pelkistetty selitys Schumannin resonanssivaihtelun korrelaatiosta siihen, miten ihmiskeho on kokenut tämän, tutkien samalla tieteellistä todistetta taajuuden lisääntymisestä venäläisiltä nettisivuilta löydettyjen kaavioiden avulla. Sen on tarkoitus lievittää tapahtuvien muutosten pelkoa antamalla loogisia johtopäätöksiä. Sen ei ole tarkoitus estää ketään hakemasta lääketieteellistä hoitoa, eikä se ole myöskään täydellinen selitys suuremmasta kuvasta, miksi sitä tapahtuu ja mistä energia-aallot tulevat. Käytä omaa erottelukykyäsi ja tee omaa tutkimusta ymmärtääksesi enemmän tätä ilmiötä, ja jaa tätä laajasti, jotta ne joilla on vaikeuksia, voivat käyttää tässä kuvattuja tekniikkoja helpottamaan sopeutumisoireitaan.

Lopuksi, kyseenalaistettaessa kaikki todellisuudessamme, tässä on huomautus epäilijöille. Jos jostain syystä myös venäläinen nettisivusto, joka antaa tätä dataa meille, voidaan osoittaa vilpilliseksi, ja jos jokin muu aiheuttaa nämä oireet, joita ihmisillä on, ainakin tiedämme, että jotain tapahtuu globaalisti ja miljoonat ihmiset kokevat tätä. Se auttaa ainakin meitä oivaltamaan, että meidän täytyy pitää huolta itsestämme kokonaisvaltaisemmin ja voimme jakaa toistemme kanssa informaatiota, joka auttaa tuntemaan, ettemme ole yksin tai että oireemme eivät ole psykosomaattisia. Monet ihmiset alkoivat vuosia sitten työskennellä tietoisesti näiden energiataajuuksien kanssa ja he ovat kertoneet, mikä heitä on auttanut parhaiten parantamaan oloaan. Nämä ihmiset, mukaan luettuna minä itse, eivät enää kärsi, kun valtavia aaltoja iskee, koska olemme kokeilleet monia asioita ja verranneet muistiinpanoja toistemme kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

-----------

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Alkuperäinen teksti sivulla www.luxonia.com