Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Maatähtichakra
(Vasundhara = Maan tytär)

Sijainti: noin 10 - 30 cm jalkojen alapuolella. Oman Maatähtesi paikan saat selville aistimalla, tätä ei nähdä samalla lailla kuin kehon chakroja
Väri: musta (myös juurichakran punainen saattaa heijastua tänne)

Maatähtichakra on vanhin henkinen kotisi ja lähin linkki menneisiin elämiisi. Tämän vuoksi karmisia ongelmia voidaan ratkaista ja antaa anteeksi maatähtichakran kautta, jolloin sielu voi ylittää karmisen silmukan. Kun kaikki karmiset taakaat on ratkaistu, myöhemmät reinkarnaatiot ovat vapaaehtoisia, ja niissä on selkeä muisti sielun tarkoituksesta.

Maatähden tärkeimmät ominaisuudet ovat sen juurtumis- ja maadoitusominaisuudet. Vaikka Juurichakra huolehtii jo tästä, niin Maatähtichakra on koko chakrajärjestelmämme ankkuri. Maatähtichakra ei ole yhtä herkkä ihmisen tunnemylläkälle kuin Juurichakra ja se yhdistääkin ihmisen henkilökohtaisen energian (ja siten kaikki keholliset chakrat) suurempiin maallisiin ja universaaleihin energioihin. Tämä yhteys mahdollistaa tukevan maadoituksen, vakauden ja hyvinvoinnin tunteen.

Maatähti sekä kaksi sivuchakraa jalkapohjissa muodostavat kolmion, joka kanavoi Alkulähteen energiaa fyysisen kehon läpi Gaian / Äiti Maan ytimeen. Maatähti-, Kausaali-, Sieluntähti- ja Tähtiporttichakrat muodostavat kokonaisuuden, jonka korkein energia aktivoituu Maatähtichakran avaamisen kautta. Eli näitä neljää chakraa on aina hyvä työstää samalla kertaa. 

Kun maadoitumme tiedostaen ja aktivoiden samalla Maatähtichakran, saamme voimakkaan yhteyden Gaian energioihin, eli vahvistamme maayhteyttämme. Tämän päivän ihmiskunta on kykenevä olemaan yhteydessä huikeasti korkeampiin energioihin kuin vuosikymmen sitten, eli tarvitsemme erittäin vahvan maayhteyden. Se luo meidän omalle kehityksellemme vahvan perustan, sillä Maatähtichakrassa sijaitsee meidän oma potentiaalimme.