Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Wild Rose, Willow ja Rescue Remedy


(huom! kuvan koirilla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa)
Portugalinpodegot Pedro ja CarlosPortugalinpodegot Pedro ja Carlos

 

Wild Rose

Eläimelle, joka on menettänyt kokonaan elämänhalunsa, välinpitämätön, alistuu kohtaloonsa.
Auttaa lemmikkejä, jotka kärsivät energian tai innostuksen puutteesta. Wild Rose voi auttaa myös koiria, jotka ovat kokeneet elämässään vaikeita aikoja, kuten pitkäaikaisen vamman tai sairauden.
Kokeile koiralle, jotka karttavat ruokaa tai vettä ilman näkyvää syytä (muista aina eläinlääkärillä käynti, jos epäilet lemmikilläsi olevan jotain terveydellistä ongelmaa).
Sopii koirille, jotka ovat eläneet tarhassa tai kennelissä, koirat jotka ovat hylättyjä tai ovat eläneet kahlittuna.
Wild Rosea käytetään palauttamaan elämänvoima ja -tahto uudelleen luomalla kiinnostusta elämää kohtaan.

 

Kissat, jotka tarvitsevat Wild Rosea, voivat osoittaa energian ja innostuksen puutetta kilpirauhasen vajaatoiminnan kautta ja voivat hyötyä Wild Rosen käytöstä yhdessä Crab Applen kanssa.

 

Wild Rosen tarpeessa olevat hevoset eivät osoita kiinnostusta uusia ohjaajia ja/tai omistajia kohtaan. Voit myös yhdistää Honeysuckleen, joka auttaa hevosta siirtymään menneisyydestä ja hyväksymään nykypäivän luonnollisen prosessin (muista myös Walnut muutostilanteissa!)

Willow

Koirat, jotka ovat yleensä ärtyneitä, jopa vihaisia, kiivaita, usein ilkeitä, loukattuja. He haluavat olla rauhassa ja voivat olla arvaamattomia. Auttaa sekä kissoja että koiria, jotka pissaavat tai kakkaavat sisälle tai tuhoavat jotain kodissa. Tämä liittyy usein muutoksiin kotona esim toinen lemmikki tai vauva. Muista myös Walnut muutostilanteisiin.

 

Rescue Remedy
(Ensiaputipat) viiden eri uutteen yhdistelmä (Star of Betlehem, Cherry Plum, Impatiens, Rock Rose ja Clematis) Käytetään fyysiseen ja henkiseen shokkiin, jännittämiseen, onnettomuustilanteisiin, stressi- ja paniikkitilanteisiin rauhoittamaan.