Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Red Chestnut , Rock Rose ja Rock Water 

Jack Russellin terrieri EetuJack Russellin terrieri Eetu(huom! kuvan koiralla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa)

 

Red Chestnut

Liialliseen suojeluviettiin, pelokkaille ja huolestuneille eläimille.
Voi kokeilla myös ahdistukseen, joka johtuu esim kun pennut ovat poistuneet syystä tai toisesta emänsä luota liian varhain.
Red Chestnutia tarvitsevat saattavat näyttää olevan liian huolissaan omistajansa lapsista tai omista pennuistaan, joka taas voi johtaa siihen, että pennut huolehtivat liikaa omasta emästään. "Red Chestnut yhdistetään tavallisesti muihin pelon ja ahdistuksen uutteisiin, erityisesti Aspeniin ja Mimulukseen. Eläimet havaitsevat usein omistajiensa huolen ja ahdistuksen ja voivat sen seurauksena tulla neuroottisiksi. Red Chestnut on siksi sopiva uute myös ahdistuneille ja luulo-ongelmille omistajille."

Red Chestnutia auttaa palauttamaan rohkeuden ja rauhallisuuden.

Rock Rose

Kauhuun, paniikkiin ja äkilliseen pelästymiseen (esim. ukkonen tai ilotulitusraketit). Akuuttiin onnettomuuteen. Vastaa homeopaattista Aconitumia.
Rock Rose auttaa, kun eläin pelkää mennä ulos tai kärsii sellaisesta pelosta tai paniikista, että se on vaaraksi itselleen tai muille.
Tilanteisiin, jossa eläin näkee toisen eläimen paniikin, koska pelko ”tarttuu” elämillä.

Rock Rose auttaa palauttamaan rohkeuden ja rauhallisuuden


Rock Water

Eläimelle, joita on vaikea kouluttaa, eivät opi virheistä, kaikenlaiseen joustamattomuuteen, olivatpa ne sitten henkisiä, fyysisiä tai käyttäytymiseen liittyviä. Hallitsevaan käyttäytymiseen tai sopeutumiskyvyn puutteeseen stressaaviin tilanteisiin.
Rock Water ja Oak yhdessä sopii pakkomielteisille eläimille

 

Lähteet: 38 Bach-kukkauutetta -kirjanen, bachflowerpets.com -sivusto