Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oak, Olive ja Pine

(HUOM! kuvan koiralla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa)

Oak
Antaa taistelutahtoa ja voimaa (esim. kilpailuihin).

Oak kannattaa kokeilla, jos koirasi kamppailee jatkuvasti, vaikka se on uupunut, eikä koskaan anna periksi. Ylityöllistyneille, uupuneille tai loppuun ajetuille eläimille, jotka salaavat todelliset tunteensa.
Tämä uute auttaa eläimiä, jotka ovat normaalisti vahvoja ja rohkeita, mutta jotka eivät enää pysty taistelemaan sairautta tai vastoinkäymisiä vastaan.
Oak auttaa korjaamaan korjaa normaalisti vahvojen, rohkeiden eläinten uupumusta sekä joustavuuden ja kestävyyden puutetta.
Oak sopii hyvin Oliven kanssa vakavan sairauden ja uupumuksen yhteydessä niin koiralle kuin sen omistajallekin. Hyvä esimerkiksi tilanteissa, jossa omistaja kieltäytyvät antamasta periksi etsiessään tehokasta hoitoa koiraa heikentäneeseen tai kuolemaan johtavaan sairauteen. 

 

Olive
Antaa pitkäaikaisten sairauksien hoidossa voimaa ja elämän iloa.

Koirille, jotka kärsivät äärimmäisestä fyysisestä ja henkisestä uupumuksesta sairauden, synnytyksen tai esimerkiksi ylikuormituksen vuoksi. Olive palauttaa voiman ja energian (varmista aina myös oikea ravitsemus). 

Olive sopii hyvin Oakin kanssa vakavan sairauden ja uupumuksen yhteydessä niin koiralle kuin sen omistajallekin. Hyvä esimerkiksi tilanteissa, jossa omistaja kieltäytyvät antamasta periksi etsiessään tehokasta hoitoa koiraa heikentäneeseen tai kuolemaan johtavaan sairauteen.

 

Pine
Turha syyllisyys, nöyristely, "anteeksi kun olen olemassa"

Sopii hyvin koiralle, joka aina näyttää syylliseltä. Tämä johtuu yleensä siitä, että omistaja on komentanut koiraa vääränä ajankohtana (esim kun tapahtuma on ohi, eikä koira enää ymmärrä mitä hän on tehnyt). Tämän toistuessa usein, koira oppii näyttämään syylliseltä, vaikka ei olisi mitään enää tehnytkään.
Koirat saattavat joskus poimia omistajilta tiettyjä tunteita (kuten syyllisyyttä). Tämä voi tapahtua esimerkiksi kun omistaja tuntee syyllisyyttä siitä, ettei hän ollut kiinnittänyt huomiota lemmikkinsä sairauden varhaisiin merkkeihin, ja syyllisenä hyvittelee sitä koiralleen.
Pine auttaa palauttamaan positiivisen asenteen.

 

Lähteet: 38 Bach-kukkauutetta -kirjanen, bachflowerpets.com -sivusto