Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Honeysucle, Hornbeam ja Impatiens

 

Australian Border Collie ToffoAustralian Border Collie Toffo(huom! kuvan koiralla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa..tai ehkä tässä tapauksessa hieman liittyy Impatiensiin!)

Honeysucle
Koti-ikävään (koiralle, joka on tilapäisesti hoidossa tai vaihtaa kotia ym.) ja kodin tai omistajan menettämiseen.
Kaikille eläimille, jotka kärsivät koti-ikävästä ja/tai joiden on vaikea sopeutua uusiin olosuhteisiin.
Koirat, jotka kärsivät tai masentuvat, sairastuvat, heikentyvät tai laihtuvat ollessaan poissa kotoa. Myös jokainen hylätty koira, joka on saattanut viettää useita päiviä, viikkoja tai kuukausia koiratarhalla, tai lemmikit, jotka ovat yhtäkkiä menettäneet omistajansa, hyötyvät Honeysucklesta.
Auttaa myös kuntoutumaan vakavan sairauden jälkeen. uusiutumisten ehkäisemiseksi. Honeysuckle voidaan yhdistää Walnutiin, mikä helpottaa eläimen sopeutumista uuteen tilanteeseen ilman stressiä. Se voidaan myös yhdistää Rock Wateriin vahvistamaan sopeutumista.

Hornbeam
Uupuneille ja voimattomille (esim. pentueen heikoimman hoidossa).
Uupumus tai innostuksen puute lähteä mihinkään, Hornbeam vähentää heikkoutta ja kyvyttömyyttä selviytyä väsymyksestä. Hornbeamia tarvitsevilta eläimiltä puuttuu "get up and go" -ominaisuus (etenkin koirilla), kun niitä vaaditaan suoriutumaan tai niiden täytyisi alkaa tekemään jotain aktiivista passiivisuuden jälkeen.
Merkkejä ovat esim koira, joka tarvii jatkuvaa tsemppausta joko sairauden jälkeen tai yksinkertaisesti siksi, että on tottunut siihen. Hornbeam yhdistettynä Oliveen on hyvä kun koira on uupunut ja passiivinen, etenkin jos omistaja ei ymmärrä, mistä se johtuu. 

 

Impatiens
Koiralle, joka hyppii, pomppii ei malta olla paikoillaan hetkeäkään (esim. agilitykoiralle, jolla on liikaa intoa ja tiputtaa sen vuoksi aidat ym.)
Tämä uute on hyvä koiralle, joka on kärsimätön ja jolla näyttää olevan rajattomasti energiaa. Koira ei malta odottaa, että pääsee kävelylle tai kävelyllä kiskoo koko ajan eteenpäin. Se voi myös auttaa ärtyneessä ja yhteistyökyvyttömässä käytöksessä.
Koulutuksessa oleville pennuille tai aikuisille koirille, jotka ovat liian touhuissaan keskittymään, josta taas johtuu virheiden tekeminen ja oppiminen on vähän niin ja näin. 

Tämä uute voi myös auttaa lihaskrampissa, ihoärsytyksissä, kutinassa tai ihottumassa.

 

Lähteet: 38 Bach-kukkauutetta -kirjanen, bachflowerpets.com -sivusto