Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Gorse, Heather ja Holly

 (huom! kuvan koiralla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa)

Gorse

Samantyylisiin ongelmiin kuin Gentian, mutta Gorsea käytetään vaikeimpiin ääritapauksiin.
Täydelliseen epätoivoon ja toivottomuuteen. Palauttaa sinnikkyyden, kestävyyden ja elinvoiman.
Gorse auttaa niitä eläimiä, jotka näyttävät luovuttaneen, suureen uupumukseen, apatiaan tai energia on heikko sairauden tai synnytyksen aikana. Pentunsa menettäneille koirille. Koirille, jotka eivät reagoi rohkaisuun. Pitkään häkitettyinä tai esim rescuetarhoilla olleille koirille.

Heather

Jatkuvasti haukkuville ja räksyttäville koirille ja elämille mitkä tuhoavat paikat yksin jäädessään.
Tämä remedi korjaa yksinäisyydestä johtuvia ongelmia, esim haukkumalla huomiota hakevia koiria. Heather auttaa eläimiä, jotka kaipaavat huomiota, ovat meluisia, häiriköiviä, tuhoisia tai sotkeavat paikkoja, kun ne jätetään yksin. Eläimelle, joka ei välitä omistajien ja ohjaajien käskyistä.
Heather auttaa koiria, jotka vaativuudellaan kuluttavat myös omistajiensa energian.

Holly

Aggressiivisille, vihamielisille, ilman syytä hyökkääville (usein eläimellä on trauma menneisyydestä, jolloin käytös purkautuu aggressiolla)

Hollya voidaan käyttää pahantuulisille koirille, jotka ovat epävarmoja toisista koirista tai ihmisistä. Kateus on hyvä osoitus siitä, että lemmikkisi saattaa tarvita Heatheria (kotona toisia eläimiä tai uusi vauva perheessä). Sopii koirille, jotka provosoimatta murisevat tai purevat tuntemattomia koiria tai ihmisiä.
Koirille, jotka elävät isommassa laumassa ja lauma ei näytä tulevan toimeen keskenään.
Hollya voidaan käyttää myös vaikeisiin sairauksiin, kipuihin ja infektioihin. Kateus muille eläimille tai uudelle vauvalle kotona.

Positiivinen lopputulos on eläin, joka on myötätuntoisempi ja halukas elämään muiden eläinten ja ihmisten (myös lasten ja vauvojen) kanssa.

 

Lähteet: 38 Bach-kukkauutetta -kirjanen, bachflowerpets.com -sivusto