Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Chestnut Bud, Chicory ja Clematis

(huom! kuvan koiralla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa)

Chestnut Bud

Ei ota opikseen menneistä virheistä

Koirille, jotka eivät näytä oppivan kokemuksesta ja toistavan samoja virheitä yhä uudelleen ja uudelleen. Chestnut Bud auttaa muuttamaan epätoivottuja käyttäytymismalleja ja auttaa koiraa oppimaan virheistään. Kannattaa kokeilla myös pentua kouluttaessa. Sopii myös onnettomuusalttiille eläimille.


Vinkki: Käytä yhdessä Rock Waterin kanssa oppimisen helpottamiseksi ja toistuvan käyttäytymisen rajoittamiseksi.

Chicory

Ylisuojelevalle, huomionkipeälle ja omistajaan tarrautuvalle koiralle.


Auttaa purkamaan omistushaluista käyttäytymistä; takertumista ja huomionhakua. Chicory auttaa eläimiä, jotka eivät päästä omistajaansa näkyvistä, seuraavat omistajaansa jatkuvasti jopa kylpyhuoneeseen, ovat ahdistuneita ja tuhoavat paikkoja tai haukkuvat jatkuvasti, kun ne jätetään yksin. Koira voi myös ahdistua jo siitä kun huomaa omistajansa tekevän lähtöä (saattaa olla esim haukkumista, ontumista, puremista, oksentelua…). Koira saattaa olla erittäin huomionkipeä: jatkuvaa haukkumista tai näykkimistä, saattavat repiä verhoja tai lakanat pois sängystä


Clematis
Hajamielisille, poissaoleville, keskittymiskyvyttömille


Clematis auttaa eläimiä, jotka ovat tarkkaamattomia ja keskittymiskyvyttömiä, heillä ei ole kiinnostusta ympäröivään maailmaan, saattavat näyttää hämmentyneeltä, tylsistyneiltä, välinpitämättömiltä ja reagoimattomilta. Ehkä nukkuvat poikkeuksellisen paljon (Huom! Normaalisti koirat nukkuvat keskimäärin 12-14 tuntia päivässä, seniorit 16-18 tuntia ja nuoret pennut jopa 18-20 tuntia)
Koirat, joita on vaikea kouluttaa.

Positiivisena mahdollisuutena tuo valppautta ja kiinnostusta ympäröivään maailmaan.

 

Lähteet: 38 Bach-kukkauutetta -kirjanen, bachflowerpets.com -sivusto