Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Centaury, Cerato ja Cherry Plum

 Velmu, paimensukuinen LapinkoiraVelmu, paimensukuinen Lapinkoira

(huom! kuvan koiralla ei ole mitään tekemistä kukkauutteen kuvauksen kanssa)

Centaury

Heikkotahtoinen, nöyristelevä, myös ylikuormittuneet

Tämä uute auttaa niitä eläimiä, joilta puuttuu itsevarmuutta. Ne ovat nöyristeleviä ja niillä on heikko tahto. Parhaimmillaan Centaury palauttaa yksilöllisyyden ja oman voiman.

Koirat, jotka ovat epävarmoja ja haluavat miellyttää, seuraavat omistajiaan koko ajan, mielistelevät heitä ja kieltäytyvät jättämästä heitä rauhaan. Sopii hyvin myös eläimille, jotka ovat ylikuormittuneita tai pitkän sairauden jälkeen. Centaury sopii hyvin kiusatuksi tulleille eläimille.

Centaurya tarvitsevilla eläimillä on joskus vahvatahtoisia tai väkivaltaisia omistajia, jotka saattavat pitää Centaury-tyyppistä ihanteellisena koirana. Kukkauute Vine voi auttaa korjaamaan omistajan käyttäytymistä, mutta jos se ei auta, eläin hyötyy rajoitetusti Centaurysta.

 

Cerato
Itseluottamuksen puute, hyväksynnän haku

Cerato on tarkoitettu eläimelle, joka kärsii itsevarmuuden, itseluottamuksen ja aloitteellisuuden puutteesta. Koira hakee koko ajan hyväksyntää ihmiseltä, käytös voi olla jopa mielistelevä. Koira voi olla tunnemaailmassaan hyvin riippuvainen omistajastaan, eikä halua olla tekemisissä lajitovereitten kanssa. Käytökseltään pentumainen.
Positiivisena mahdollisuutena tasapainoinen, itseensä luottava koira.

 

Cherry Plum
Hallitsemattomaan paniikkiin ja stressiin

Cherry Plum auttaa koiraa, joka päätyy voimakkaan pelon vuoksi arvaamattomaan tai hallitsemattomaan käytökseen. Sopii pakko-oireisille ja hermostuneille eläimille, jotka joutuvat täydelliseen paniikkiin pelon vuoksi. Muita merkkejä Cherry Plumin sopivuudesta ovat mm tuhoisa käyttäytyminen, hallitsematon virtsaaminen tai toistuvat fobiat, myös eläimille, jotka kärsivät psykomotorisista kohtauksista.


On myös hyödyllinen koirille, jotka tuhoavat huonekaluja, pureskelevat kenkiä, leluja, mattoja, vaatteita jne.
Voi kokeilla myös eläimelle, joka raapii tai nuolee itseään hallitsemattomasti tms pakko-oireista käyttäytymistä. Tarkistathan kuitenkin koiran ruokavalion, ihon jne)

Cherry Plumin positiivisena mahdollisuutena on eläin, jolla on rauhallinen mieli ja joka kykenee ajattelemaan ja toimimaan järkevästi.

 

Lähteet: 38 Bach-kukkauutetta -kirjanen, bachflowerpets.com -sivusto