Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkisen kasvun ohjaus

Henkinen / sisäinen kasvu on usein rankka tie mielelle. Tuntuu, että haasteita tulee ulkopuolelta loputtomiin;
ystävät häviävät, lasten kanssa tulee suuria haasteita, monet vanhat uskomukset heittävät kuperkeikkaa, monet ihmissuhteet menevät uusiksi, puoliso tai sukulaiset eivät enää ymmärrä, välillä tuntuu, että koko maailma romahtaa, mikään vanha ei ole enää entisensä…. Silti on sisäisesti niin hyvä fiilis koko omasta kehityksestä, ymmärryksen laajentumisesta ja avautuneesta uudesta maailmasta, ettei vanhaankaan halua takaisin – eikä tuo liene mahdollistakaan. 

Ehkäpä saisin auttaa sinua tässä elämäsi vaiheessa? Tapaamisissa keskustelemme tilanteestasi ja autan sinua löytämään vastauksia omasta itsestäsi joko keskustelun tai erilaisten harjoitteiden avulla, käytän myös energiaa apuna.

Usein jo muutamalla ohjauskerralla asiakas saa upeita oivalluksia ja palaset vain loksahtelevat kohdilleen tai sitten kuljemme yhdessä pitemmän matkan. 

Tapaamiset toteutetaan esimerkiksi Messengerin tai What's Appin videoyhteydellä. Tunnin ohjaus on 70€ (sis alv 24%), maksu käy parhaiten MobilePaylla tai laitan sinulle sähköpostiin laskun. 

Varaathan ajan puhelimitse tai sähköpostilla.