Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Celestial Aura Healing

Celestial Aura Healingissä tarkastelen koko aurakenttääsi selvätietoisesti. Hoidossa voi tulla esiin erittäin vanhoja, syvällä piilossa olleita haavoja ja traumoja, joilla on ollut vaikutusta aurasi korkeampivärähteisiin kerroksiin. Usein nuo haavat ilmenevät tässäkin elämässä jollain tavalla ja tätä kautta hoito saattaa myös tasapainottaa tämänhetkistä elämääsi tai auttaa sinua eteenpäin henkisellä polullasi.

Hoidossa olet lempeän ja rakastavan energian syleilyssä, jossa sinun on turvallista avautua kohtaamaan syvällekin painettuja kipuja ja tunteita, jotka eivät välttämättä ole peräisin tästä elämästä. Hoidossa saatat kokea hyvinkin voimakkaita tunteita, jotka voivat nostaa itkua, surua tai vaikkapa kiukkua käsiteltäväksi. Käytän hoidossa hyväkseni koko osaamistani, joten jokainen hoito on täysin omanlaisensa. 

Hoidon avulla opit myös itse näkemään omaa voimaasi ja saat jo yhdestä hoidosta itsellesi työkalun omaan eheytymiseesi. 

Hoito sopii hyvin jo aiemmin omia tunteitaan työstäneelle ja jolle energiahoidossa oleminen on tuttua. Et myöskään vierasta ajatusta entisistä ja/tai galaktisista elämistä. Etähoidossa päästään paremmin käsiksi vapautusta odottaviin traumapolkuihin, joten hoito tehdäänkin videopuhelun avulla (esim Messenger tai What's App). 

Hoito kestää noin 45 minuuttia alkukeskustelu mukaan lukien, vuoden 2022 loppuun teen hoitoja harjoitteluhintaan, 55€ (sis. alv 24%)

 

Palautteita hoidosta: 

"Tuija on hoitajana ihana, empaattinen, tarkkanäköinen, todella turvallinen ja ystävällinen. Hyvällä tavalla jalat tiukasti maassa, vaikka energiat ovatkin huikeat. Energiat oli valtavan rakkaudelliset hoidon aikana ja erilaisia tunteita nousi pintaan. Hoidon jälkeen pesin itkuiset kasvot, oli yhtäkkiä hevosennälkä ja kova jano ja olo oli ihanan rauhallinen ja tyyni ja semmoinen rakastava, tasapainoinen. Päähän alkoi tulvia kivoja ideoita myös, vaikka olin juuri ollut muutaman päivän hyvinkin lamaantunut.
Parasta kuitenkin ehkä, että tajusin olevani paljon voimallisempi kuin olin ymmärtänytkään ja että minäkin pystyn auttamaan muita ja ennenkaikkea pystyn auttamaan itse itseäni. Kiitos Tuija, ihana valon auttaja"

"Hoitojesi jälkeen yöunet alkoivat paranemaan. Stressitason laskettua en enää nukkunut pakene/taistele moodissa. Ensin yölliset heräämiskerrat vähenivät ja viimeyönä en herännyt kertaakaan!!! En edes muista milloin noin on tapahtunut edellisen kerran. Mittasin just verenpaineet (normi lääkeannos) 124/84 JIIHUUU!!!

Muutenkin tunnen oloni rennommaksi ja kevyemmäksi. Uskallan hieman nopeammin lakata vastustamasta ikäviä tunnetiloja. Uskallan ottaa nyt vastaan apua, varasin ajan jäsenkorjaajallekin"