Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Opiskelen tällä hetkellä Celestial Aura Healeriksi ja teen hoitoja kesään asti opiskeluhintaan 38€ / tunti. 


Celestial Aura Healing

Celestial Aura Healingissä tarkastelen koko aurakenttääsi selvätietoisesti. Hoidossa voi tulla esiin erittäin vanhoja, syvällä piilossa olleita haavoja ja traumoja, joilla on ollut vaikutusta aurasi korkeampivärähteisiin kerroksiin. Usein nuo haavat ilmenevät tässäkin elämässä jollain tavalla ja tätä kautta hoito saattaa myös tasapainottaa tämänhetkistä elämääsi tai auttaa sinua eteenpäin henkisellä polullasi.
Hoidossa olet lempeän ja rakastavan energian syleilyssä, jossa sinun on turvallista avautua kohtaamaan syvällekin painettuja kipuja ja tunteita, jotka eivät välttämättä ole peräisin tästä elämästä. Hoidossa saatat kokea hyvinkin voimakkaita tunteita, jotka voivat nostaa itkua, surua tai vaikkapa kiukkua käsiteltäväksi. Käytän hoidossa hyväkseni koko osaamistani, joten jokainen hoito on täysin omanlaisensa. 

Hoito sopii hyvin jo aiemmin omia tunteitaan työstäneelle ja jolle energiahoidossa oleminen on tuttua. Et myöskään vierasta ajatusta entisistä ja/tai galaktisista elämistä. Etähoidossa päästään paremmin käsiksi vapautusta odottaviin traumapolkuihin, joten hoito tehdäänkin videopuhelun avulla (esim Messenger tai What's App)

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 30 päivän tunteiden vapautusohjelma

Ehkä jopa rankka, mutta äärimmäisen palkitseva 30 päivän tunteiden vapautusohjelma on nyt saatavilla kauttani! 
Lue lisää täältä 

 

 
 

 


Haluaisitko pitää ystävillesi
Young Living -öljykutsut?  

Tiesitkö, että eteeriset öljyt ei ole pelkkiä kivoja tuoksuja? Niillä voit tukea fyysistä ja henkistä hyvinvointia, sopiipa niistä moni myös kodin arkiaskareisiin tai vaikkapa ruoanlaittoon

 

Haluaisitko sinäkin kutsua ystäväsi kokoon tutustumaan Young Livingin eteerisiin öljyihin? 

Öljykutsuilla tutustutaan kaikkiin aloituspakkauksen öljyihin, niitä on 12 kappaletta. Tuoksuttelemme läpi jokaisen öljyn, kerron mihin kaikkeen öljyä voit käyttää, millaisia tunnevaikutuksia niillä on. 

Öljykutsut on ihania, niissä on mahtava tunnelma, öljyjen tuoksut vie mennessään muistoihin tai yksinkertaisesti vain olet ihastuksissasi tuoksusta, hyvä kun maltat lopettaa!
Öljyt sopivat myös aivan loistavasti hoitoloihin, jooga- ja pilatessaleille, kampaamoihin jne.

Mitä öljykutsujen pitoon tarvitaan?
Kiva tila, johon mahtuu vähintään 5-10 ihmistä, se voi olla kotisi, hoitola, joogasali tai vaikkapa työpaikka. Paikalle tulevat ihmiset voivat kaikki olla ystäviäsi tai jos sinulle sopii, myös vieraita sinulle. Illan emäntä tai isäntä saa halutessaan tarjota jotain pientä, mutta se ei ole mikään edellytys tapahtuman pidolle. Voit halutessasi yhdistää tähän vaikka jotkut omat illanistujaiset. 

Ilta on maksuton sekä järjestäjälle että vieraille!

PS: mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta pitää omia kutsuja, laita minulle kuitenkin viestiä, niin ilmoittelen kun paikkakunnallasi järjestetään kutsut, joihin voit osallistua!